Rabu, 14 April 2021

Aïe! 13+ Faits sur Galatasarayın Kadıköyde Kupa Kaldırdığı Maç! Galatasaray'ın başarılı stoperi semih kaya, çaykur rizespor maçı öncesi basın mensuplarının karşısına geçti ve kendisine sorulan sorulara içtenlikle cevaplar verdi.

Galatasarayın Kadıköyde Kupa Kaldırdığı Maç | Galatasarayımızın kadıköy de kazandığı şampiyonluk ve sonrası karanlık kupa töreni.abone olmayı unutmayın. Ulan fener galatasaray'ın sahasında kupa mı kaldırdı sanki! 10.987 views2 years ago ertem şenertv. Kadıköy şükrü saracoğlu stadı'nda saatler süren bekleyiş sona erdi. Niye galatasaray'ın burada kupa kaldırmasını engellemedin? Karşılaşmanın ardından galatasaray'ın kazandığı şampiyonluk kadar kadıköy'de kaldırılacak olan kupanın da krizi yaşandı!

.galatasaray ın 2012 de kaldırdığı kupa o kadar zoruna gitmiş ki milyonlarca insanı germek için gs ile fb arasında ki 1 puanlık fark ile son maç ta kadıköy e kalmıştı şampiyonluk düğümü. Ulan fener galatasaray'ın sahasında kupa mı kaldırdı sanki! 10.987 views2 years ago ertem şenertv. G.saray kadıköy'de böyle kupa kaldırmıştı (öykü). Ancak bundan daha önemli olan galatasaray'ın kadıköy'de kazandığı ve kaldırdığı şampiyonluk kupasıdır. Galatasaray, fenerbahçe'yi 1999 yılından beri kadıköy'de yenemese de, ezeli rakibinin sahasında kupa kaldırmayı başardı.

Live Stream Football : May 2012
Live Stream Football : May 2012 from 3.bp.blogspot.com. Cliquez ici pour plus d'informations.
'kadıköy'de kaldırdığımız kupa canını acıtmış.' Kıran kırana geçen efsane maçın galibiyeti galatasaray maç sonu kupa kaldırıyor. Galatasaray ile fenerbahçe arasındaki şampiyonluk maçının ardından yaşanan olaylar nedeniyle galatasaray'ın şampiyonluk kupası ve madalyaları teslim edilememişti. Galatasaray'ın defans oyuncusu semih kaya, süper lig'in 5. Galatasaray'ın 16 yıldır kazandığı kupalar ortada. Kadıköy şükrü saracoğlu stadı'nda saatler süren bekleyiş sona erdi. .galatasaray ın 2012 de kaldırdığı kupa o kadar zoruna gitmiş ki milyonlarca insanı germek için gs ile fb arasında ki 1 puanlık fark ile son maç ta kadıköy e kalmıştı şampiyonluk düğümü. Maç öncesi galatasaray 47, fenerbahçe ise 46 puandaydı.

Yönetmelik gereği kupa şampiyonluk son maçta belli olusa son maç verilir. Galatasaray'ın 16 yıldır kazandığı kupalar ortada. O maça kadar 10 puan fark olur zaten aykut kocaman sayesinde.bir önceki maç ceza aldıralım bari kadıköyde oynanmasın. Fıfa 18 klasman kupa maçı. Golleri kaçırmasaydım kadıköy'de kupa kaldıramayacaktık. Galatasaray zaten halihazırda kadıköy'de 2 kez kupa kaldırmıştır. Niye galatasaray'ın burada kupa kaldırmasını engellemedin? G.saray kadıköy'de böyle kupa kaldırmıştı (öykü). Başbakan erdoğan'ın müdahelesiyle kupanın fenerbahçe stadı'nda verildiği iddia edildi. 'kadıköy'de kaldırdığımız kupa canını acıtmış.' Galatasarayımızın kadıköy de kazandığı şampiyonluk ve sonrası karanlık kupa töreni.abone olmayı unutmayın. Galatasaray'ın eski oyuncularından necati ateş, twitter hesabından ses getirecek bir açıklama yaptı. Niye galatasaray'ın burada kupa kaldırmasını engellemedin?

Galatasaray'ın 16 yıldır kazandığı kupalar ortada. .galatasaray ın 2012 de kaldırdığı kupa o kadar zoruna gitmiş ki milyonlarca insanı germek için gs ile fb arasında ki 1 puanlık fark ile son maç ta kadıköy e kalmıştı şampiyonluk düğümü. Galatasaray'ın başarılı stoperi semih kaya, çaykur rizespor maçı öncesi basın mensuplarının karşısına geçti ve kendisine sorulan sorulara içtenlikle cevaplar verdi. Maç öncesi galatasaray 47, fenerbahçe ise 46 puandaydı. Ben içerideydim, ali koç sen dışarıdaydın.

Live Stream Football : May 2012
Live Stream Football : May 2012 from 3.bp.blogspot.com. Cliquez ici pour plus d'informations.
Galatasaray'ın defans oyuncusu semih kaya, süper lig'in 5. Galatasaray 18'inci şampiyonluk kupası'nı kadıköy'de şükrü sarçoğlu stadı'nda kaldırdı. Futbolcularım ve ben soyunma odasında kupa kaldırmak istemiyoruz. Galatasaray ile fenerbahçe arasındaki şampiyonluk maçının ardından yaşanan olaylar nedeniyle galatasaray'ın şampiyonluk kupası ve madalyaları teslim edilememişti. Galatasaray'ın başarılı stoperi semih kaya, çaykur rizespor maçı öncesi basın mensuplarının karşısına geçti ve kendisine sorulan sorulara içtenlikle cevaplar verdi. Karanlıkların içinden gelen şampiyonluk yazısı kullanıldı. Ayrıca bu tartışma souness'in kadıköy'de diktiği bayrağa kadar gider şeklinde konuştu. Fıfa 18 klasman kupa maçı.

Sanırım ciddi ciddi puan farkını açıp maç öncesi galatasaray'ın şampiyonluğu ilan etmesini istiyolar. Yönetmelik gereği kupa şampiyonluk son maçta belli olusa son maç verilir. Galatasaray'ın eski futbolcusu aydın yılmaz, benim kaçırdığım goller kadıköy'de o tarihi kupayı kaldırmamızı sağladı. Galatasaray'ın, fenerbahçenin sahasında kupa kaldırdığı maçta fener de şampiyon olabilirdi. Niye galatasaray'ın burada kupa kaldırmasını engellemedin? Galatasaray'ın 16 yıldır kazandığı kupalar ortada. Karanlıkların içinden gelen şampiyonluk yazısı kullanıldı. Galatasaray'ın eski oyuncularından necati ateş, twitter hesabından ses getirecek bir açıklama yaptı. Ancak bundan daha önemli olan galatasaray'ın kadıköy'de kazandığı ve kaldırdığı şampiyonluk kupasıdır. Ben içerideydim, ali koç sen dışarıdaydın. Niye galatasaray'ın burada kupa kaldırmasını engellemedin? Niye galatasaray'ın burada kupa kaldırmasını engellemedin? Niye galatasaray'ın burada kupa kaldırmasını engellemedin?

Yönetmelik gereği kupa şampiyonluk son maçta belli olusa son maç verilir. Galatasaray'ın 16 yıldır kazandığı kupalar ortada. Kadıköy şükrü saracoğlu stadı'nda saatler süren bekleyiş sona erdi. Maç öncesi galatasaray 47, fenerbahçe ise 46 puandaydı. Niye galatasaray'ın burada kupa kaldırmasını engellemedin?

Live Stream Football : May 2012
Live Stream Football : May 2012 from 2.bp.blogspot.com. Cliquez ici pour plus d'informations.
Galatasaray ile fenerbahçe arasındaki şampiyonluk maçının ardından yaşanan olaylar nedeniyle galatasaray'ın şampiyonluk kupası ve madalyaları teslim edilememişti. Galatasaray zaten halihazırda kadıköy'de 2 kez kupa kaldırmıştır. Kadıköy şükrü saracoğlu stadı'nda saatler süren bekleyiş sona erdi. Karşılaşmanın ardından galatasaray'ın kazandığı şampiyonluk kadar kadıköy'de kaldırılacak olan kupanın da krizi yaşandı! Golleri kaçırmasaydım kadıköy'de kupa kaldıramayacaktık. Ayrıca bu tartışma souness'in kadıköy'de diktiği bayrağa kadar gider şeklinde konuştu. Ali koç'a 2012'de galatasaray burada kupa kaldırdı. Bunun üzerine tff başkanı yıldırım demirören ve galatasaray başkanı ünal aysal, soyunma odasına indi.

Ayrıca bu tartışma souness'in kadıköy'de diktiği bayrağa kadar gider şeklinde konuştu. Karşılaşmanın ardından galatasaray'ın kazandığı şampiyonluk kadar kadıköy'de kaldırılacak olan kupanın da krizi yaşandı! Ben içerideydim, ali koç sen dışarıdaydın. Kadıköy şükrü saracoğlu stadı'nda saatler süren bekleyiş sona erdi. Niye galatasaray'ın burada kupa kaldırmasını engellemedin? Galatasaray 18'inci şampiyonluk kupası'nı kadıköy'de şükrü sarçoğlu stadı'nda kaldırdı. Galatasarayımızın kadıköy de kazandığı şampiyonluk ve sonrası karanlık kupa töreni.abone olmayı unutmayın. Galatasaray ile fenerbahçe arasındaki şampiyonluk maçının ardından yaşanan olaylar nedeniyle galatasaray'ın şampiyonluk kupası ve madalyaları teslim edilememişti. Ben içerideydim, ali koç sen dışarıdaydın. O maça kadar 10 puan fark olur zaten aykut kocaman sayesinde.bir önceki maç ceza aldıralım bari kadıköyde oynanmasın. Galatasaray'ın eski futbolcusu aydın yılmaz, benim kaçırdığım goller kadıköy'de o tarihi kupayı kaldırmamızı sağladı. .ateş, 100 yıl geçse de, fenerbahçeliler galatasaray'ın kadıköy'de kaldırdığı kupayı unutamaz dedi. Kadıköy şükrü saracoğlu stadı'nda saatler süren bekleyiş sona erdi.

Galatasaray kupayı kadıköy'de kaldırdı galerisi kadıköyde kupa galatasaray. Sanırım ciddi ciddi puan farkını açıp maç öncesi galatasaray'ın şampiyonluğu ilan etmesini istiyolar.

Galatasarayın Kadıköyde Kupa Kaldırdığı Maç: Ben içerideydim, ali koç sen dışarıdaydın.

Rhinokage Rio
Rhinokage Rio

Adalah seorang web designer yang suka mempelajari hal-hal yang baru seputar blog, template, coding dan Bisnis Online. Untuk mempelajari hal baru, membutuhkan kesabaran dan ketelitian dalam mempelajarinya.

Add Your Comments

  • Untuk menulis huruf bold silahkan gunakan atau .
  • Untuk menulis huruf italic silahkan gunakan atau .
  • Untuk menulis huruf underline silahkan gunakan .
  • Untuk menulis huruf strikethrought silahkan gunakan .
  • Untuk menulis kode HTML silahkan gunakan <code></code> atau <pre></pre> atau <pre><code></code></pre>, dan silahkan parse dulu kodenya pada kotak parser di bawah ini.
Emoticon
Konversi Code
Out Of Topic
??
??
??
??
??
??
??
??
??
??
??
??
??
??
??

Tidak ada komentar:

Posting Komentar